HAPJ Tripel

HAPJ Tripel is een gevaarlijk doordrinkbaar bier! Met een alcoholpercentage van 8,5 % oppassen dus… Aromatisch, licht bittere hopsmaak met een klein zoetje. HAPJ Tripel won in 2019 de prijs voor lekkerste aspergebier.

KerstHAPJ (winterbier)

De maand december is voor mijn gezin een traditionele feestmaand waarin wij onze kinderen (5) tradities willen meegeven. Eén van die tradities is het drinken van kerstbier (winterbier). Dus waarom niet een eigen kerstbier brouwen dan? Dat werd het KerstHAPJ. Een kruidig winterbier met een “oja” gehalte. Telkens ontdek je weer een ander kruid in het bier. Met een alcoholpercentage van 9,5%. Ook erg geschikt om te bewaren en te laten rijpen.

Dit bier wordt ieder jaar in een limited edition uitgebracht. Elk jaar zal een kunstenaar een etiket ontwerpen met zijn eigen boodschap. Deze boodschap moet verwant zijn met onze slogan: “Gebrouwen uit liefde en vriendschap”.

MR HAPJ (blond)

Deze verfrissende, licht bitter bier met citrus tinten is gemaakt in samenwerking met Roy Makaay. In de lijn van HAPJ met omgekeerde initialen, MR van Roy Makaay, MR HAPJ dus. Gebrouwen met o.a. cascade hop én Munichmout!! MR HAPJ heeft een alcoholpercentage van 6,8%. 

HAPJ WEISSNEUS

Inspiratie voor dit biertje werd opgedaan op het terras bij een strandpaviljoen in Zeeland. Voetjes in het zand en onze kinderen spelend op het strand. Dat werd HAPJ WEISSNEUS met een alcoholpercentage van 5,9 %. Op het etiket staan slippers en een strandbal die verwijzen naar het moment van het bedenken hiervan. WEISSNEUS staat voor onze eigenwijsheid in smaak van bier. Het is een mix van een traditionele Duitse Weizen en Belgisch witbier. Mede door de ingrediënten kalamansi, koriander en sinaasappelschil is de WEISSNEUSS een vol romige, fruitige dorstlesser.